Satu V

Satu

Minulla on kokemusta kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa elämisestä reilun kymmenen vuoden ajalta. Minulla on myös ADHD ja syömishäiriö, jotka ovat vaikuttaneet osaltaan elämäni kulkuun. Toipuminen on kestänyt oman aikansa ja siinä ovat auttaneet hoitotaho, oma sitoutuminen hoitoon, hoitotahon kautta pääsy Kelan mielenterveyskuntoutujien työhönvalmennukseen ja 3.sektorin toimijoiden, ryhmien ja kurssitarjonnan hyödyntäminen unohtamatta niistä saatua vertaistukea, joka on erittäin tärkeää. Toipumistani on tukenut liikuntaharrastukset kävelylenkkeilystä tanssin kautta kuntosaliin, metallimusiikki, vertaistuki, ystävät, jotka eivät jättäneet, kun sairastuin, läheiset ja lähiluonnon ihmeet.

Olen valmistunut kokemusasiantuntijaksi keväällä 2020. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä oleva sairaanhoitaja ja lähihoitaja. Työkokemusta hoitoalalta ehti kertyä noin kuusi vuotta ennen kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön sairastumista. Tällä hetkellä teen vapaaehtoistyötä vähävaraisten parissa vaate- ja ruoka-avussa.

Minä olen kiinnostunut palveluiden suunnittelusta ja kehittämisestä. Uskoisin, että kokemuksestani molemmista asiakkaan sekä hoitajan roolista voisi olla hyödyllinen tässä. Kokemuspuheenvuorojen pitäminen kiinnostaa myös ja niistä minulla on kokemusta.

Skip to content